Mental Floss
QUIZZES

Match the Victorian Slang Term to Its Meaning

Heritage Images/Getty Images (Victorian man); Vadim Almiev/Shutterstock (illustrated scrolls)
facebooktwitterreddit

1. A type of beard

A) Fifteen Puzzle
B) Door-Knocker
C) Half-Rats

2. A nickname given to close friends

A) Benejo
B) Chuckaboo
C) Gigglemug

3. A term for especially tight pants

A) Umble-Cum-Stumbles
B) Gas-pipes
C) Frumps

4. Inferior, noisy, singers

A) Sauce Box
B) Whooperups
C) Half-Rats

5. “Courting which involves hugging”

A) Doing the Bear
B) Collie Shangles
C) Cop a Mouse

6. A figure of speech used to describe drunken men

A) Arfarfan’arf
B) Afternoonified
C) Batty Fang

7. Temporary melancholy

A) Half-Rats
B) Not up to Dick
C) Got the Morbs

8. No appetite

A) Damfino
B) Orf Chump
C) Skilamalink

9. “Perfect, complete, unapproachable”

A) Bang up to the elephant
B) Daddles
C) Fly Rink

10. A verbal attack, generally made via the press

A) Enthuzimuzzy
B) Dizzy Age
C) Bubble Around

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:B; 2:B;3:B; 4:B; 5:A; 6:A; 7:C; 8:B; 9: A; 10: C

facebooktwitterreddit