Mental Floss
QUIZZES

Can You Identify These Animals by Their Old-Timey Nicknames?

Art Wolfe/iStock via Getty Images (owl); Magic Pasta/Shutterstock (paw prints)
facebooktwitterreddit

1. Egg-Sucker

A) Cobra
B) Squirrel
C) Toucan
D) Badger

2. Dumbledore

A) Bumblebee
B) Alpaca
C) Fox
D) Koala

3. Bobby-Dazzler

A) Butterfly
B) Cameleon
C) Peacock
D) Parrot

4. Balance-Fish

A) Hammerhead Shark
B) Octopus
C) Whale
D) Dolphin

5. Poltroon Tiger

A) Panther
B) Lion
C) Puma
D) Leopard

6. Washing-Bear

A) Ferret
B) Raccoon
C) Otter
D) Weasel

7. Hotchi-Witchi

A) Mole
B) Rat
C) Meerkat
D) Hedgehog

8. Fox-Ape

A) Raccoon
B) Opossum
C) Lemur
D) Monkey

9. Onocrotalus

A) Pelican
B) Anteater
C) Eel
D) Crocodile

10. Witch’s Horse

A) Wolf
B) Giraffe
C) Zebra
D) Vulture

11. Carry-Castle

A) Horse
B) Elephant
C) Rhinoceros
D) Camel

12. Mouldwarp

A) Chipmunk
B) Mouse
C) Mole
D) Termite

13. Quickhatch

A) Cheetah
B) Cougar
C) Gazelle
D) Wolverine

14. Arsefoot

A) Water Bird
B) Mule
C) Rabbit
D) Alligator

15. Sparrow-Camel

A) Ostrich
B) Llama
C) Kangaroo
D) Flamingo

16. Sulfur-Bottom

A) Shark
B) Turtle
C) Blue Whale
D) Squid

17. Essence-Peddler

A) Skunk
B) Stink Bird
C) Bombardier Beetle
D) Musk Ox

18. Pismire

A) Ant
B) Bee
C) Ladybug
D) Fly

19. Wink-A-Puss

A) Owl
B) Quokka
C) Cat
D) Eagle

20. Monkey-Bear

A) Koala
B) Sloth
C) Beaver
D) Baboon

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:C; 2:A; 3:A; 4:A; 5:C; 6:B; 7:D; 8:B; 9:A; 10:A; 11:B; 12:C; 13:D; 14:A; 15:A; 16:C; 17:A; 18:A; 19:A; 20:A

facebooktwitterreddit