Mental Floss
QUIZZES

Do You Remember Who Wrote These Beloved Children's Books?

Renee Grayson, Flickr // CC BY 2.0 (‘Where the Wild Things Are’ rock); ahmad agung wijayanto/Shutterstock (question marks)
facebooktwitterreddit

1. If You Give a Mouse a Cookie

A) Jonathan MIlk
B) Laura Numeroff
C) Astrid Lindgren

2. The Rainbow Fish

A) Tomie dePaola
B) Erza Jack
C) Marcus Pfister

3. Charlotte's Web

A) Maurice Sendak
B) E.B White
C) George Orwell

4. Where the Wild Things Are

A) Pete Wentz
B) Maurice Sendak
C) Shel Silverstein

5. Goodnight Moon

A) Judy Blume
B) Margaret Wise Brown
C) Beverly Cleary

6. The Very Hungry Caterpillar

A) Shel Silverstein
B) Eric Carle
C) E.B. White

7. Winnie-the-Pooh

A) Arnold Lobel
B) A. A. Milne
C) Beatrix Potter

8. Strega Nona

A) Tomie dePaolo
B) Judi Barrett
C) Roald Dahl

9. Mr. Putter and Tabby Pour the Tea

A) Watty Piper
B) Bill Martin
C) Cynthia Rylant

10. The Mitten

A) Grace Lin
B) Eric Carle
C)Jan Brett

11. Amelia Bedelia

A) Dr. Seuss
B) Margaret Wise Brown
C) Peggy Parish

12. The Tale of Peter Rabbit

A) Beatrix Potter
B) Lois Lowry
C) J. K. Rowling

13. Matilda

A) Beverly Cleary
B) Road Dahl
C)Lewis Carroll

14. The Giving Tree

A) Roald Dahl
B) Dr. Seuss
C) Shel Silverstein

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

1:B; 2:C; 3:B; 4:B; 5:B; 6:B; 7:B; 8:A; 9:C; 10:C; 11:C; 12:A; 13:B; 14:C

facebooktwitterreddit