Mental Floss
QUIZZES

Can You Name These Famous Natural Landmarks?

Colin, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0 (landscape); Vita Stocker/Shutterstock (globes)
facebooktwitterreddit

1.

An image of the Uyuni Salt Flats
PsamatheM, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) Uyuni Salt Flats
B) The Magnetic South Pole
C) The Geographic North Pole

2.

An image of the Quiraing
Colin, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) The Quiraing
B) Fairy Glenn
C) Giant’s Causeway

3.

An image of Uluru
Dietmar Rabich, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) Half Dome
B) Uluru
C) Angel’s Pass

4.

An image of Milford Sound
W. Bulach, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) Giant’s Causeway
B) Blue Lagoon
C) Milford Sound

5.

An image of the Matterhorn
Liridon, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) Mount Everest
B) Mount Washington
C) The Matterhorn

6.

An image of Mount Fuji)
Dandy1022, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) Mount Fuji
B) Mount Everest
C) Mount Kilimanjaro

7.

Victoria Falls
Bernard Gagnon, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) Victoria Falls
B) Niagara Falls
C) The Devil’s Glenn

8.

An image of the Perito Moreno Glacier
Luca Galuzzi, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 2.5

A) Fox Glacier
B) Blood Falls
C) The Perito Moreno Glacier

9.

An image of the Verdon Gorge
Benh LIEU SONG, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 3.0

A) The Verdon Gorge
B) Fish River Canyon
C) Colca Canyon

10.

An image of Giant’s Causeway
Chmee2, Wikimedia Commons / / CC BY 3.0

A) Giant’s Causeway
B) Gingko Petrified Forest
C) Silver Sands State Park

11.

an image of the Grand Canyon
Tuxyso, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 3.0

A) Fish River Canyon
B) The Grand Canyon
C) Colca Canyon

12.

An image of Trolltunga
Sau-cografya, Wikimedia Commons / / CC BY-SA 4.0

A) Milford Sound
B) Blue Lagoon
C) Trolltunga

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:A; 2:A; 3:B; 4:C; 5:C; 6:A; 7:A; 8:C; 9:A; 10:A; 11:B; 12:C

facebooktwitterreddit