Mental Floss
QUIZZES

Can You Match the Classic Slogan to the Chain Restaurant?

TonyBaggett/iStock via Getty Images (McDonald’s sign); ahmad agung wijayanto/Shutterstock (question marks)
facebooktwitterreddit

1. “Better ingredients. Better pizza.”

A) California Pizza Kitchen
B) Papa John’s
C) Domino’s

2. “The last great hamburger stand.”

A) Checkers
B) Five Guys
C) Fatburger

3. “Think outside the bun.”

A) Red Robin
B) Taco Bell
C) Chick-fil-A

4. “Good food fast.”

A) Waffle House
B) In-N-Out Burger
C) Sonic Drive-In

5. “Eatin’ good in the neighborhood.”

A) Chilli’s
B) TGI Friday’s
C) Applebee’s

6. “Finger lickin’ good.”

A) Bojangles
B) KFC
C) Buffalo Wild Wings

7. “Have it your way.”

A) Dairy Queen
B) Wendy’s
C) Burger King

8. “Sweet sensation, hot temptations.”

A) Friendly’s
B) Tastee-Freez
C) Krispy Kreme

9. “Food with integrity.”

A) CAVA
B) Panera Bread
C) Chipotle Mexican Grill

10. “When you’re here, you’re family.”

A) Olive Garden
B) Denny;s
C) Famous Famiglia Pizzeria

11. “Come hungry. Leave happy.”

A) IHOP
B) Outback Steakhouse
C) White Castle

12. “We have the meats.”

A) Arby’s
B) Jimmy John’s
C) Popeyes

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:B; 2:C; 3:B; 4:A; 5:C; 6:B; 7:C; 8:B; 9:C; 10:A; 11:A; 12:A

facebooktwitterreddit