Mental Floss
QUIZZES

Can You Match The Office Quote to the Correct Character?

NBC (‘The Office’ scene); Notbad/Shutterstock and SurfsUp/Shutterstock (tv and popcorn graphics)
facebooktwitterreddit

1. “I miss the days when there was only one party I didn’t want to go to.”

A) Ryan Howard
B) Angela Martin
C) Jim Halpert

2. “I feel God in this Chili’s tonight.”

A) Erin Hannon
B) Michael Scott
C) Pam Beesly

3. “I have a lot of questions. Number one, how dare you?”

A) Jan Levinson
B) Andy Bernard
C) Kelly Kapoor

4. “Sorry I annoyed you with my friendship.”

A) Andy Bernard
B) Kevin Malone
C) Erin Hannon

5. “I talk a lot, so I’ve learned to just tune myself out.”

A) Andy Bernard
B) Kelly Kapoor
C) Nellie Bertram

6. “Whenever I’m about to do something, I think, ‘Would an idiot do that?’ And if they would, I do not do that thing.”

A) Michael Scott
B) Kevin Malone
C) Dwight Schrute

7. “Mini cupcakes? As in the mini version of regular cupcakes? Which is already the mini version of cake? Honestly, where does it end with you people?”

A) Dwight Schrute
B) Meredith Palmer
C) Kevin Malone

8. “It’s not my fault. I was exposed to Harry Potter.”

A) Creed Bratton
B) Dwight Schrute
C) Angela Martin

9. “If I can’t scuba, what am I working toward."

A) Creed Bratton
B) Phyllis Lapin-Vance
C) Stanley Hudson

10. “I’m an early bird and I’m a night owl, so I’m wise and I have worms.”

A) Dwight Schrute
B) Michael Scott
C) Deangelo Vickers

11. “I am about to do something very bold in this job that I’ve never done before: Try.”

A) Stanley Hudson
B) Kelly Kapoor
C) Jim Halpert

12. “You all took a life here today. You did. The life of the party."

A) Jim Halpert
B) Michael Scott
C) Angela Martin

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:A; 2:C; 3:C; 4:A; 5:B; 6:C; 7:C; 8:C; 9:A; 10:B; 11:C; 12:B

facebooktwitterreddit