Mental Floss
QUIZZES

Do You Know When These Iconic Sitcoms Were Released?

NBC (‘Golden GIrls’); Notbad/Shutterstock and SurfsUp/Shutterstock (tv and popcorn graphics)
facebooktwitterreddit

1. Cheers

A) 1979
B) 1984
C) 1982

2. Arrested Development

A) 2003
B) 2005
C) 2022

3. Parks and Recreation

A) 2009
B) 2008
C) 2010

4. Friends

A) 1996
B) 1994
C) 1992

5. Schitt’s Creek

A) 2015
B) 2016
C) 2013

6. The Big Bang Theory

A) 2011
B) 2007
C) 2009

7. The Fresh Prince of Bel-Air

A) 1991
B) 1993
C) 1990

8. The Office

A) 2005
B) 2007
C) 2001

9. Golden Girls

A) 1985
B) 1982
C) 1986

10. Seinfeld

A) 1987
B) 1989
C) 1990

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:C; 2:A; 3:A; 4:B; 5:A; 6:B; 7:C; 8:A; 9:A; 10:B

facebooktwitterreddit