Mental Floss
QUIZZES

Can You Match the Villain to the Movie?

RobinOlimb/Getty Images (red eyes and black background); Notbad/Shutterstock and SurfsUp/Shutterstock (tv and popcorn graphics)
facebooktwitterreddit

1. Pinhead

A) Underworld (2003)
B) Hellraiser (1987)
C) Silence of the Lambs (1991)
D) Eraserhead (1997)

2. Nurse Ratched

A) One Flew Over The Cuckoo’s Nest (1975)
B) The Exorcist III (1990)
C) The Hospital (1971)
D) Psycho (1960)

3. Jigsaw

A) Halloween (1978)
B) Hostel (2005)
C) Saw (2004)
D) The Conjuring (2013)

4. Count Orlok

A) Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events (2004)
B) Nosferatu (1922)
C) Twilight (2008)
D) Dracula (1931)

5. The Penguin

A) Superman Returns (2006
B) Batman Returns (1992)
C) Batman & Robin (1997)
D) Ghost Rider (2007)

6. Annie Wilkes

A) What Ever Happened to Baby Jane? (1962)
B) Misery (1990)
C) Dolores Claiborne (1995
D) Death Becomes Her (1992)

7. Imhotep

A) Jungle Cruise (2021)
B) The Mummy (1932)
C) The invisible Man (1993)
D) Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)

8. Pennywise

A) Poltergeist (1982)
B) It (2017)
C) The Shining (1980)
D) Killer Klowns from Outer Space (1988)

9. Darth Maul

A) Rogue One: A Star Wars Story (2016)
B) Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)
C) Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)
D) Star Wars: Episode VII - The Last Jedi (2017)

10. Leatherface

A) Scream (1996)
B) Friday the 13th (1980)
C) A Nightmare on Elm Street (1984)
D) The Texas Chainsaw Massacre (1974)

11. The Sanderson Sisters

A) Suspiria (1977)
B) Heathers (1988)
C) Ginger Snaps (2000)
D) Hocus Pocus (1993)

12. Claude Follow

A) The Hunchback of Notre Dame (1996)
B) Pocahontas (1995)
C) The Emperor's New Groove (2000)
D) Beauty and the Beast (1991)

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:B; 2:A; 3:C; 4:B; 5:B; 6:B; 7:B; 8:B; 9:C; 10: D; 11:D; 12:A

facebooktwitterreddit