Mental Floss
QUIZZES

Finish the Famous Movie Quotes Quiz

Michael Blann/Getty Images (person in theater); Notbad/Shutterstock and SurfsUp/Shutterstock (tv and popcorn graphics)
facebooktwitterreddit

1. "I love the smell of ___ in the morning." - Bill Kilgore, Apocalypse Now (1979)

A) War
B) Breakfast
C) Gunpowder
D) Napalm

2. "I'm mad as hell, and I'm not going to take ___ anymore!" - Howard Beale, Network (1976)

A) This nonsense
B) This
C) It
D) This crap

3. "___ be back." - T-800, The Terminator (1984)

A) I’ll
B) We will
C) Someone will
D) I won’t

4. "There's no place like ___." - Dorothy Gale, The Wizard of Oz (1939)

A) A farm
B) France
C) Home
D) Oz

5. "If you build it, ___ will come." - Mysterious Voice, Field of Dreams (1989)

A) They
B) Everyone
C) He
D) I

6. "It was ____ killed the beast." - Carl Denham, King Kong (1933)

A) Love that
B) Beauty
C) Beauty that
D) Woman

7. "Say hello to my ____!" - Tony Montana, Scarface (1983)

A) Grenade launcher
B) Tiny friend
C) Little friend
D) Little buddy

8. "I'm not bad. I'm just ___ that way." - Jessica Rabbit, Who Framed Roger Rabbit (1988)

A) Born
B) Seen
C) Drawn
D) Built

9. "I wish I knew how to ___ you." - Jack Twist, Brokeback Mountain (2005)

A) Leave
B) Love
C) Quit
D) Treat

10. "_____ , Clarice." - Hannibal Lecter, The Silence of the Lambs (1991)

A) Good morning
B) Good evening
C) Nice to see you
D) Hello

11. "I'll have what ___ having." - Customer, When Harry Met Sally (1989)

A) You’re
B) They’re
C) He’s
D) She’s

12. "______ a box of chocolates. You never know what you're gonna get." - Forrest Gump, Forrest Gump (1994)

A) My momma always said life was like
B) Mom told me life was like
C) Life is like
D) Momma taught me life is like

13. "There's no ____ in baseball!" - Jimmy Dugan, A League of Their Own (1992)

A) Crying
B) Shooting
C) Laughing
D) Dunking

14. "Frankly, ____ , I don't give a damn." - Rhett Butler, Gone with the Wind (1939)

A) My love
B) Dear
C) Scarlett
D) My dear

15. "You've got to ask yourself one question: ' ________'" - Dirty Harry Callahan, Dirty Harry (1971)

A) Do you feel lucky?
B) Do you feel lucky, punk?
C) ‘Do I feel lucky?’ Well, do ya, punk?
D) Are you lucky, punk?

16. "_________ on the wall, who is the fairest one of all?" - The Queen, Snow White and the Seven Dwarfs (1937)

A) Mirror Mirror
B) Gleaming Mirror
C) Special Mirror
D) Magic Mirror

17. "____ , I am your father." - Darth Vader, The Empire Strikes Back (1980)

A) Luke
B) Listen to me
C) Han
D) No

18. "____ gonna need a bigger boat." - Martin Brody, Jaws (1975)

A) We’re
B) You’re
C) This town is
D) I’m

19. "You ___ to me?" - Travis Bickle, Taxi Driver (1976)

A) Shootin’
B) Yellin’
C) Pointin’
D) Talkin’

20. "_______ , Sam. Play 'As Time Goes By.'" - Ilsa Lund, Casablanca (1942)

A) Play it now
B) Play it
C) Play it for me
D) Play it again

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:D; 2:B; 3:A; 4:C; 5:C; 6:B; 7:C; 8:C; 9:C; 10:B; 11:D; 12:A; 13:A; 14:D; 15:C; 16:D; 17:D; 18:C; 19:D; 20:B

facebooktwitterreddit