Mental Floss
QUIZZES

Can You Guess the Real Names of These Famous Actors?

Keystone Features/Getty Images (Marilyn Monroe); Notbad/Shutterstock and SurfsUp/Shutterstock (tv and popcorn graphics)
facebooktwitterreddit

1. Cary Grant

A) Carrie Worthington
B) Archibald Leach
C) Grant Ward
D) Otis Purp

2. Marilyn Monroe

A) Cathy Bateman
B) Norma mortenson
C) Delores White
D) Marilyn Rodgers

3. Rihanna

A) Denise Nover
B) Gail Weathers
C) Riha Anna
D) Robyn Fenty

4. Lady Gaga

A) Stefani Germanotta
B) Lisa Nelson
C) Stephanie Blake
D) Samantha Gibbons

5. Natalie Portman

A) Katie Portmannek
B) Neta-Lee Hershlag
C) June-Lee Hershey
D) Poly Porter

6. Fred Astaire

A) Derek Rydell
B) Frederick Austerlitz
C) Fred Owens
D) Francis Astaire

7. Kirk Douglas

A) Dunkirk Douglas
B) Issur Danielovitch
C) Doug Douglas
D) Henry Wilson

8. David Tennant

A) Dave Thomas
B) David McDonald
C) David Baker
D) David Turner

9. Jaime Foxx

A) Eric Bishop
B) John Wolf
C) James Fox
D) Donald Foster

10. Chevy Chase

A) Kevin Stace
B) Chevrolet Chase
C) Chevy Chasing
D) Cornelius Chase

11. Vin Diesel

A) Mark Sinclair
B) Mark Vincent
C) Mack Turbo
D) Vincent Deez

12. Diane Keaton

A) Deborah Johnson
B) Diane Hall
C) Adrian Keats
D) Diana Prince

13. Michael Keaton

A) George Michael
B) Michael Fox
C) Michael Douglas
D) Michael Keating

14. Whoopi Goldberg

A) Whoopi Golden
B) Winnie Goldberg
C) Elizabeth Moore
D) Caryn Johnson

15. Brad Pitt

A) Oscar Pitt
B) William Pitt
C) Robert Pitt
D) Brad Pittsky

16. Bea Arthur

A) Bernice McArthur
B) Beatrice Arturo
C) Bernice Frankel
D) Dorothy Arthur

17. Demi Moore

A) Danielle Moore
B) Demee Moon
C) Daphne Martin
D) Demi Guynes

18. Audry Hepbrun

A) Aubrey Kelly
B) Audrey Ruston
C) Amy Hepper
D) Arlene Hester

19. Michael Caine

A) Mick Corraine
B) Maurice Micklewhite
C) Mitch Cainebridge
D) Michael Cane

20. Albert Brooks

A) Albert Munch
B) Brooks Stevenson
C) Albert Parks
D) Albert Einstein

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:B; 2:B; 3:D; 4:A; 5:B; 6:B; 7:B; 8:B; 9:A; 10:D; 11:A; 12:B; 13:C; 14:D; 15:B; 16:C; 17:D; 18:C; 19:B; 20:D

facebooktwitterreddit