Mental Floss
QUIZZES

Can You Match the Horror Movie to Its Tagline?

miodrag ignjatovic/Getty Images (photograph of people); Notbad/Shutterstock and SurfsUp/Shutterstock (tv and popcorn graphics)
facebooktwitterreddit

1. "If This Picture Doesn't Make Your Skin Crawl...It's On Too Tight."

A) Black Christmas (1974)
B) Sinister (2012)
C) Tremors (1990)
D) Slither (2006)

2. "Who Will Survive and What Will Be Left of Them?"

A) The Texas Chainsaw Massacre (1974)
B) Night of the Living Dead (1986)
C) Carrie (1976)
D) It Follows (2015)

3. "When There's No More Room in Hell the Dead Will Walk the Earth."

A) Drag Me to Hell (2009)
B) Zombieland (2009)
C) Dawn of the Dead (1978)
D) The Hole in the Ground (2019)

4. "If This One Doesn't Scare You...You're Already Dead!"

A) Phantasm (1979)
B) The Hills Have Eyes (1977)
C) It’s Alive (1974)
D) The Omen (1976)

5. "Take Me to Your Teacher."

A) Final Exam (1981)
B) Graduation Day (1981)
C) Prom Night (1980)
D) The Faculty (1998)

6. "The Night HE Came Home!"

A) Halloween (1978)
B) Friday the 13th (1980)
C) The Stepfather (1987)
D) A Nightmare on Elm Street (1984)

7. "In Space No One Can Hear You Scream."

A) Event Horizon (1997)
B) Alien (1979)
C) Moon (2009)
D) Mission to Mars (2000)

8. "The Only Thing More Terrifying Than the Last 12 Minutes of This Film Are the First 92."

A) Jaws (1975)
B) The Grudge (2004)
C) They Live (1988)
D) Suspiria (1977)

9. "Sometimes Dead Is Better."

A) Happy Death Day (2017)
B) An American Werewolf in London (1981)
C) Pet Sematary (1989)
D) Bram Stoker’s Dracula (1992)

10. "This time It's personal."

A) Jaws II (1978)
B) Jaws III (1983)
C) Jaws: The Revenge (1987)
D) Jaws (1975)

11. "They're Here."

A) Us (2019)
B) Insidious (2010)
C) Poltergeist (1982)
D) Killer Klowns From Outer Space (1988)

12. "Herbert West Has a Good Head on His Shoulders...and Another One on His Desk."

A) It Comes at Night (2017)
B) Motel Hell (1980)
C) Little Shop of Horrors (1986)
D) Re-Animator (1985)

13. "You Have the Right to Remain Silent...Forever.”

A) Seven (1995)
B) A Quiet Place (2018)
C) Maniac Cop (1988)
D) Hush (2016)

14. You'll Wish It Was Only Make-Believe."

A) Goosebumps (2015)
B) Annabelle (2014)
C) The Boy (2016)
D) Child’s Play (1988)

15. "Be Afraid. Be Very Afraid."

A) The Fly (1986)
B) Crawl (2019)
C) Psycho (1960)
D) The Shining (1980)

16. "Where Shopping Costs You an Arm and a Leg!"

A) Chopping Mall (1986)
B) Slice (2018)
C) Hatchet (2016)
D) Shaun of the Dead (2004)

17. "You'll Never Close Your Eyes Again."

A) The Conjuring (2013)
B) Pitch Black (2000)
C) A Nightmare on Elm Street (1984)
D) Invasion of the Body Snatchers (1978)

18. "Pay to Get In. Pray to Get Out!"

A) The Innkeepers (2011)
B) Hostel (2005)
C) Sleepaway Camp (1983)
D) The Funhouse (1981)

19. "Man is the warmest place to hide."

A) Rosemary’s Baby (1968)
B) Aliens (1986)
C) The Thing (1982)
D) The Wicker Man (1973)

20. "The Ultimate Experience in Grueling Terror."

A) Scanners (1981)
B) The Witch (2015)
C) Paranormal Activity (2007)
D) The Evil Dead (1981)

the word 'answer' in a blue text bubble
Justin Dodd/Mental Floss

Answers: 1:A; 2:A; 3:C; 4:A; 5:D; 6:A; 7:B; 8:D; 9:C; 10:C; 11:C; 12:D; 13:C; 14:D; 15:A; 16:A; 17:D; 18:D; 19:C; 20:D

facebooktwitterreddit